RÁJÖVÜNK, HOGY AZ ÉLET EGY CSODA

4 hetes a kisbabánk, imádom az elmúlt idő minden percét, amit vele és az 5 éves ikreinkkel tölthetek. Béke van, nem csak itthon! Mennyire mások az emberek, amikor kisbabával látnak egy anyukát. Feltűnt, hogy legtöbbjükből előjön a szeretet. Mindenki kedves és érdeklődő, segítőkész, előzékeny. Jó lenne, ha ez mindig így maradna! Új értelmet nyer az élet.

KÖVETKEZTETÉS

Szülessen sok-sok kisbaba! 🙂 Azért oda el kell jutni, ugye? 8-9 hónap tele változással, várakozással, örömmel, lemondással. Szüléskor az izgalommal átitatott eufória varázsában azt mondtam a férjemnek, hogy „következő életünkben én leszek a férfi és te a nő”, persze azóta nagyon jó, hogy maradt az eredeti felosztás.:)

MOST MÁR CSAK A BOLDOGSÁG VAN

Na meg az új képességek elsajátítása, mint például megtanultam aludva pelenkázni és közlekedni a lakásban. De tényleg! A sűrű etetés- kevés alvás mellett kell találni időt a pihenésre.

MEGTANULTAM ÖRÜLNI A HÉTKÖZNAPOKNAK

Emlékszem, amikor először lementem a postaládához olyan boldog voltam, hogy még egyszer visszamentem a lifttől megnézni, tuti nem jött-e levél? Vagy a nagy kiruccanások, mondjuk egy Rossmanos bevásárlás, a vakáció erejével képes felérni.

VICCET FÉLRETÉVE

Úgy érzem, hogy egy nő ebben az életszakaszában újjászületik és ráébred a szeretet erejére, az egyszerű pillanatok és az apróságok fontosságára és arra, hogy MILYEN JÓ AZ ÉLET!

Szerző: György-Bodó Beáta

anya


Kedves Olvasó! Ha tetszett a cikk és másokkal is megismertetnéd avagy hozzászólásodat ide kattintva megküldenéd nekem örömmel fogadom! Ha szívesen felhasználnád, kérlek azt jogszerűen tedd, tekintettel arra, hogy cikkeim szerzői jogvédelem alatt állnak, írásbeli hozzájárulásomat szíveskedj kérni az anyagok alkalmazásához. Köszönöm együttműködésed!

György-Bodó Beáta

György-Bodó Beáta

György-Bodó Beáta vagyok, 35 éves 3 gyermekes Anyuka. Oldalam létrehozását 3-4 éve tervezem amióta megfogalmazódott bennem, hogy Anyának lenni nem is olyan egyszerű! :)

Szólj hozzá